— Slávnostné menu —

Aperitív 

* 0,1l Prosecco s granátovým jablkom

* 0,1l Fragolino s jahodou

* 0,1l Hubert de Luxe so žltým melónom a chipsom

* 0,1l Cinzáno bianco, rosso

* 0,1l Martini extra dry s olivou

* 0,04l Hruška originál Spiš

* 0,04l Becherovka

* 0,04l Porto ( Suché cherry)

Predjedlo 

* 80g Carpaccio zo žltého melóna s talianskou šunkou a mätovo balzamikovým dresingom

* 80g Prosciutto prekladané paradajkami a mozzarellou s bazalkovým pestom a píniami

* 120g Šunková rolka plnená syrom ricotta, pečenou paprikou a dozdobené slaninkovým chipsom

* 120g Kačacia (husacia ) paštéta s brusnicami a domácim pizza chlebíkom 

Polievka 

* 0,33l Slepačia polievka s domácimi rezancami, zeleninou a kuracím mäsom

* 0,33l Hovädzí vývar s domácimi pečeňovými knedlíčkami, zeleninou a hovädzím mäsom

* 0,33l Tekvicová krémová so zázvorom a kokosovým mliekom

* 0,33l Hrášková krémová s balzamikovým krémom

Hlavné jedlo 

* 200g Bravčová panenka Sous Vide so slivkovou (dubákovou, portskou, šípkovou) omáčkou s opekanými zemiačikmi s rozmarínom a cesnakom, dusená ryža

* 180g Kačacie prsia Sous Vide s višňovou omáčkou a zemiakovo- zelerovým pyré, rucola 

* 180g Kačacie prsia Sous Vide na citrónovo medovej omáčke s grilovanou zeleninou a zemiakmi Anna

* 200g Bravčová panenka ovinutá slaninkou a kuracie prsia plnené čerstvým špenátom a špargľou s jemným prelivom, pečený zemiak

* 200g Kurací steak Sous Vide s pečenými zemiakmi s ratatouille zeleninou

* 150g Steak z lososa na restovaných zelených fazuľkách s mätovým pestom a zemiakovým pyré 

Bezmäsité hlavné jedlo

  * 110g Grilovaný Encián s brusnicovou omáčkou a opekanými zemiakmi s čerstvým miešaným šalátikom

* 400g Lasagne so smotanovým špenátom, kukuricou s bešamelom

Dezert 

* 150g Mascarpone pohár s jahodami a piškótou

100g Domáce tiramisu

* 150g Palacinka s horúcimi malinami, šľahačkou a čokoládovou polevou

* 100g Domáca višňovo maková (jablková, tvarohová) štrúdľa

* 100g Cheesecake s karamelom alebo malinami